1266 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (93) 972-22-18
ВУЛ. КАРБИШЕВА 53, Київ, Україна
Озон
НовинкаКоптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення
влево
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 2
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 3
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 4
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 5
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 6
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 7
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 8
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 9
  • Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення, фото 10
вправо

Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: SP00414

3 158 ₴

Показати оптові ціни
+380 (93) 972-22-18
Ігор
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копчення
Коптильня гарячого копчення 2 мм з гідрозакривом для гарячого копченняНемає в наявності
3 158 ₴
+380 (93) 972-22-18
Ігор
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Коптильня Середня 2,0 мм із гідрозакривом для гарячого копчення. Виготовлена з гарячекатаної сталі завтовшки 2,0 мм, двоярусна. Складається з коробки коптильні, піддона для збору жиру та двох сіток для укладання продуктів. Кришка коптильні виготовлена у формі будиночка для того, щоб конденсат, який накопичуватиметься нагорі під час копчення, не капал на продукти — він стітиме з боків. Габаритні розміри: довжина 490 мм. ширина 300 мм. висота 300 мм. Розміри коптильної камери: довжина 440 мм. ширина 250 мм. висота 250 мм. Розове завантаження продуктів — 5-6 кг. Вага коптильні — 12 кг. За допомогою біметалевого термометра для копчення Ви повністю регулюватимете процес копчення, що мінімізує можливість помилки. Щіпка в асортименті Спеціально підготовлена очищена тріска для копчення в асортименті з листяних і фруктових порід дерев. Тріска з вільхи підходить для копчення риби, м'яса, птиці, сала, сиру, по суті — універсальна. Букова та дубова — для копчення м'ясо ковбасних виробів, сала, реберців або сиру. Суміш з вільхової та букової тріски використовують під час копчення м'яса, птиці, сала, реберців. Тріска з черешні буде ідеальна для копчення птиці, кролика, сала, сухофруктів і горіхів. З яблуні — для копчення сала, баликів, а також овочів, фруктів і морепродуктів. Асортимент тріски: 50грн./кг. - вільха (фасування по 1 кг); - бук (фасування по 1 кг); - дуб (фасування по 1 кг); - мікс (50% вільха/50% бук; фасування по 1 кг); 100грн./кг. - яблуня (фасування по 0,5 кг); - черешня (фасовка по 0,5 кг)
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Кількість рівнів коптильні2
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
Товщина матеріалу2 мм
Джерело теплаВідкритий вогонь
Джерело димуТріска
Функція гриль, барбекюНі
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів1 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Гачки для підвішування риби4 шт.
Мірна ємність для тирси/тріскиНі
  • Ціна: 3 158 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner